Виїзне засідання Президії Української Технологічної Академії з академіками Прикарпатського регіонального відділення

 

04 вересня 2023 року відбулося виїзне засідання Президії Української Технологічної Академії з академіками Прикарпатського регіонального відділення на якому обговорювалися питання стратегії розвитку та діяльності УТА в умовах воєнного стану в Україні. Була заслухана також інформація керівника відділення Леоніда Заміховського  про діяльність Прикарпатського регіонального відділення УТА під час воєнного стану в Україні, яка направлена на вирішення актуальних для цього періоду науково-технічних та виробничих задач.  Було зазначено, що вагомий внесок у вирішення вказаних задач внесла кафедра Інформаційно-телекомунікаційних технологій і систем ІФНТУНГ в склад якої входять три академіка відділення. 

Рішенням засідання Президії УТА до складу Академії були прийняті нові члени з присвоєнням звання Академіка, серед яких Чудик Ігор Іванович - ректор Івано - Франківського національного технічного університету нафти і газу, прийнятий по відділенню "Паливно- енергетичний комплекс».

Доброю ознакою роботи виїзного засідання Президії УТА стало підписання меморандуму про партнерство, співпрацю та науковий обмін між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та Українською Технологічною Академією.