Договір про співпрацю з Українською технологічною академією у дії

5 жовтня 2018 року, в залі засідань ректорату відбулось перше спільне засідання  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Української технологічної академії в рамках підписаного раніше ректором ІФНТУНГ Крижанівським Є. І. та Президентом УТА Половніковим І. І. договору про співпрацю.

Почесну делегацію, очолювану діючим Президентом УТА, приймав проректор з наукової роботи ІФНТУНГ, проф. Чудик І. І., завідувачі кафедр, викладачі. УТА має велику та цікаву історію, оскільки до її складу входять не тільки науковці з України, але й з інших країн світу. На засіданні були присутні 2 дійсні члени Української технологічної академії, які на сьогоднішній день перебувають в Івано-Франківську. Також на теренах Прикарпаття керівники академії хочуть організувати Прикарпатське відділення УТА, яке розташовуватиметься на території нашого університету.

Однією із приємних місій УТА в Івано-Франківську стало вручення диплому завідувачу кафедри інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем (ІТТС) Заміховському Л. М., який став дійсним членом академії. Йому вручили диплом дійсного члена академії та диплом академіка, а також подарували книгу до 25-ліття УТА.