Пам’яті Володимира Петровича Іванишина

25 травня мало б виповнитись 70 років Іванишину Володимиру Петровичу, який десятки років пропрацював начальником Долинського  лінійного виробничого управління магістральних газопроводів (ЛВУМГ) УМГ "Прикарпаттрансгаз".

Він був здобувачем кафедри Інформаційно-телекомунікаційних технологій  та систем (ІТТС) ІФНТУНГ і під керівництвом зав. кафедри, проф. Заміховського Л.М. одним з перших виробничників УМГ «Прикарпаттрансгаз»  захистив кандидатську дисертацію на тему «Контроль вібраційного стану газоперекачувальних агрегатів». З його ініціативи і підтримки на базі Долинського ЛВУМГ була створена філія кафедри ІТТС, яку він очолив.

Володимир Петрович організовував проведення  лабораторних і практичних занять на філії кафедри та захистів випускних магістерських робіт, більшість з яких виконувалося на замовлення підприємства. Він сприяв у проведенні науково-дослідних робіт, які виконувалися студентами і аспірантами кафедри.

Не один десяток років з перервами Володимир Петрович був головою екзаменаційних комісій освітньої програми «Комп`ютеризовані системи управління та автоматика».  

Багато випускників кафедри починали свою виробничу діяльність в Долинському ЛВМГ, де під керівництвом Володимира Петровича набували досвіду, ставали професіоналами і продовжували свою кар’єру в УМГ «Прикарпаттрансгаз» та АТ «Укртрансгаз». Його син Іванишин Андрій та внучка Паранюк Марта також є випускниками кафедри.

Пам’ятаємо неоцінений вклад і допомогу Володимира Петровича в розбудову Навчальної науково-дослідної лабораторії  апаратно-програмних засобів фірми «Siemens», яка входить до складу створеного на базі лабораторій кафедри Центру «Індустрія 4.0» і є окрасою університету.

Працівники кафедри ІТТС вшанували пам'ять  Володимира Петровича, відвідавши кладовище та поклавши квіти на його могилі в селі Росільна, де він народився.

Пам'ятаємо  Володимира Петровича,  справжнього професіонала,  знавця своєї справи та патріота, який назавжди залишиться в наших серцях…

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ 🕯