Результати роботи екзаменаційної комісії кафедри Інформаційно-телекомунікаційних технологій і систем

 

На кафедрі завершила роботу екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт студентами денної форми навчання за спеціальністю :

151   «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (освітня програма «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика»).

Голова ЕК: заступник Директора з технічних питань ТОВ «МІКРОЛ» - Володимир Капустяк

Члени ЕК: зав. кафедри, проф. Заміховський Л.М. (заст. Голови комісії), доценти Зікратий С.В., Штаєр Л.О., Левицький І.Т.  

Секретар екзаменаційної комісії - провідний інженер Центру «Індустрія 4.0» Мар’яна Криль.

Протягом довгих місяців наші студенти працювали над своїми магістерськими роботами, проводячи дослідження, аналізуючи дані, використовуючи передові методики та розробляючи новаторські рішення.

Захисти магістерських робіт були організовані згідно з установленими стандартами й проходили під уважним наглядом екзаменаційної комісії. Комісія складалася з висококваліфікованих фахівців та викладачів, які мали за мету оцінити якість робіт, глибину досліджень та оригінальність запропонованих рішень.

 

 

Кожен студент представляв магістерську роботу, розкриваючи основні аспекти своєї теми, наводячи аргументи та докази, що підтверджують його грунтовну підготовку. Екзаменаційна комісія уважно слухала і ставила запитання, спрямовані на перевірку розуміння матеріалу та вміння аргументувати результати своїх досліджень.

 

 

Захист магістерських робіт студентів спеціальності 151 ОПП «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика» відобразив вражаючі досягнення у галузі їхніх досліджень та підготовки. Проценти захисту робіт в даній спеціальності подано відповідно до оцінок:

  • Відмінно – 32%: Ця група студентів, яка отримала відмінні оцінки, спромоглася продемонструвати високий рівень розуміння комп’ютеризованих систем управління та автоматики. Вони виявили глибоке теоретичне розуміння та ефективну практичну реалізацію своїх досліджень.
  • Добре – 39%: Група студентів, яка отримала оцінку "добре", також проявила значний рівень підготовки. Їхні роботи вражали структурованістю та обґрунтованістю. Вони ефективно використовували здобуті знання для розробки та аналізу комп’ютеризованих систем.
  • Задовільно – 29%: Група студентів, яка отримала оцінку "задовільно", можливо, стикалася з певними труднощами у викладенні та розумінні певних аспектів теми. Це може бути пов'язано з нестачею глибини аналізу чи неадекватною обґрунтованістю своїх досліджень.

Ці оцінки свідчать про загальний високий рівень підготовки студентів спеціальності 151 ОПП, але також надають можливості для удосконалення у визначених групах. Це може служити стимулом для подальшого вдосконалення навчальних програм та підтримки студентів у їхньому навчальному процесі.

В процесі обговорення результатів захисту Голова комісії відзначив хорошу підготовку магістрів, належний рівень теоретичних знань та професійних компетенцій. Відзначили сумлінну роботу студентів над своїми проектами та наголосили на актуальності виконання таких робіт.

Головою комісії  представником ТОВ «МІКРОЛ» було зроблено ряд пропозицій  направлених на покращення тематики магістерських робіт, їх змістової наповненості з врахуванням специфіки підприємств на яких кафедра має філії та підприємств, з якими університет заключив угоди про співпрацю, зокрема з ТОВ «МІКРОЛ». Зауваження і пропозиції найдуть своє відображення у звіті екзаменаційної комісії, які будуть розглянуті на черговому засіданні кафедри та прийняті до виконання.

Голова комісії Володимир Капустяк та завідувач кафедри ІТТС проф. Леонід Заміховський привітали здобувачів з успішним захистом магістерських робіт і побажали молодим спеціалістам плідної праці та подальших успіхів в їх професійній діяльності.