Співпраця кафедри ІТТС та ТОВ «Падана Кемікал Компаундс»

 

Для якісної практичної підготовки майбутніх фахівців кафедри Інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем постійно проводяться лекції, зустрічі, практичні заняття, тренінги з фахівцями та керівниками провідних організацій.

Сьогодні проведена лекція з представниками підприємства «Падана Кемікал Компаундс» для студентів груп СІ-20-1,СІ-21-1, АКС-20-1.

Підприємство «Падана Кемікал Компаундс»  засновано в 1999  році італійським капіталом.  Виробничі потужності  розташовані в Івано-Франківську,  Україна. Основна    діяльність «Падана Кемікал Компаундс» – виробництво ПВХ композицій для різних  сфер застосування  методом змішування  та грануляції. В процесі  розвитку   «Падана Кемікал Компаундс»   стала   одним  з  провідних підприємством в Україні з виробництва  широкого  спектру  пластифікованих  і жорстких  ПВХ композицій, відомих під торговою маркою  DANVIL®.  

Було наголошено на ролі та потребі на виробництві у фахових спеціалістах, яких готує кафедра ІТТС.

Також було наголошено на важливості подальшої співпраці ТОВ «Падана Кемікал Компаундс» та кафедри Інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем.