Участь кафедри інформаційно-телекомунікаційних технологій і систем у Тендерах Прозорро

Кафедра інформаційно-телекомунікаційних технологій і систем від імені університету вперше приймала в березні місяці участь у Тендерах Прозорро і вийшла переможцем торгів.

Так за результатами процедури закупівлі конкурсних торгів: «Комплексні інженерні послуги (Розробка діагностичного забезпечення (методичної та нормативної бази) технічного стану систем автоматики на об’єктах філії УМГ «ПРИКАРПАТТРАНСГАЗ)» у відповідності до оголошення № UA-2017-02-15-002521-c, з ПАТ «УКРТРАНГАЗ» заключено угоду до 31.12.2018 року з об’ємом фінансування 598 800 гривень.

Метою договору є розроблення діагностичного забезпечення надійності технічного стану систем автоматики – методичної бази з моніторингу, аналізу, розрахунку та прогнозування основних показників експлуатаційної надійності систем автоматики (систем автоматичного та автоматизованого управління рівнів «ГПА – КС») на об’єктах ПАТ «УКРТРАНСГАЗ». Впровадження такого діагностичного забезпечення дасть можливість обґрунтовано оцінити надійність систем автоматики і їх структурних одиниць (на прикладі САУ ГПА) на відповідність нормативним документам та прийняти рішення стосовно продовження терміну їх експлуатації, або виведення з експлуатації. Останнє дозволить попередити виникнення аварійних ситуацій, пов’язаних з відмовою системи автоматики чи її структурних елементів.